De 5 sminkborstarna du behöver för resan!

  De 5 sminkborstarna du behöver för resan!

  Vad bör man ha med sig i sin sminkväska när man ska resa? Denna tankeställare kanske du känner igen! Dina val av borstar för olika ändamål är lika viktig som din foundation eller concealer. Detta inlägg kommer handla om vilka borstar som är ett måste att ha med i necessären när man reser.

  Varför är det så viktigt med rätt sminkborstar? Svaret till det är just för att makeup produkter ska kunna ge så bra resultat som möjligt. Det kan även kännas knepigt att välja vad man ska ha med sig för en resan, kanske bara för en week-end eller för en längre period.

  Oavsett vad är det väsentligt att ha med sig rätt verktyg för sin make-up look! Hickap erbjuder ett brett sortiment med veganska och cruelty free sminkborstar, alltså borstar som är helt fria från djurhår! Du behöver därför inte oroa dig över att något djur har skadats i produktionen.

  Allt du behöver ha med dig för en resa är fem olika borstar!

  De borstarna vi kommer gå igenom:

  1. Den perfekta borsten till flytande och kräm
  2. Sminkborsten för stora områden
  3. Luftig borste för rouge och bronzer
  4. Borsten för en jämn ögonskugga
  5. Den bästa borsten för full kontroll över ögonbrynen

  Tips: alla dessa 5 borstar ingår i vårt Complete Set som endast kostar 649 kr. Skaffa ditt set här →  www.hickap.com 

  Perfekt till flytande och kräm - Angled Kabuki Brush 112:

  I vanlig ordning kan vi börja med foundation borsten vid namn Angled kabuki brush 112. Denna borsta är till för applicering av kräm och flytande produkter.

  För stora områden - Powder Deluxe Brush 111:

  I nästa steg kommer puderborsten, Powder deluxe brush 111, för att sätta din bas. Denna borste är stor och spetsig vilket resulterar i att du även kan nå mindre områden borsten utan några problem! Ger en naturlig finish.

  Luftig och enkel - Tapared Blush Brush 114:

  För applicering av bronzer och rouge har vi Tapered blus brush 114. Denna borste funkar lika bra för alla pulverprodukter! 

  För jämn ögonskugga - Eye Blending Brush 113:

  Nu går vi över till ögonen. För ögonskugga applicering har vi Eye blending brush 113. Denna borste är stor och fluffig för att kunna applicera produkten jämt på ögonlocket.

  Full kontroll över ögonbryn - Angled Eyebrow Brush 117:

  Angled Eyebrow Brush 117:Sist men inte minst har vi Angeled Eyebrow brush 117 som är till för applicering av ögonbrynsskugga. Kan även blötas ner lite för att öka skärpan.

  Vilka borstar behöver du?

  Oavsett vart du ska är det väsentligt att ha med sig rätt verktyg för sin make-up look! Dessa fem borstar är allt du behöver för en naturlig finish. Perfekt att ha med på resan utan att ta allt för mycket plats! Här hittar du Hickaps complete set där alla dessa sminkborstar ingår. Hickap erbjuder sina kunder ett brett sortiment med veganska och cruelty free sminkborstar, alltså borstar som är helt fria från djurhår! Du behöver därför inte oroa dig över att något djur har skadats i produktionen.

  Klicka på bilden för att komma till setet →