148,000+ kunder sedan 2016

  Klicka nedan för att läsa vad våra kunder tycker

  Syskonen som startade Hickap

  Här kommer en liten hälsning från oss. Vi grundande Hickap 2016 med en enkel tanke: Du är fantastisk precis som du är. Vi såg en bransch fylld av orealistiska skönhetsideal och ville skapa en förändring.

  Visionen var tydlig – att göra sig fin och vårda sin hud ska ge glädje och energi, inte kännas kravfyllt i en redan stressig vardag. Vi tror på inre skönhet, självuppskattning och välbefinnande och vill att alla, särskilt unga kvinnor, ska känna sig fria från de krav som ofta förknippas med skönhet.

  Hickaps produkter är omsorgsullt skapade med respekt för människor, djur och natur, och vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa, prisvärda och trygga val till alla. Produkterna är självklart 100% veganska och cruelty-free, så att du kan njuta av din skönhetsrutin – utan att kompromissa med dina värderingar.

  Välkommen till Hickap-familjen, där skönhet möter glädje och lekfullhet – för att du ska kunna ta hand om din hud med ett leende på läpparna.

  Varma hälsningar,
  Wilma & Emil Holmqvist

  Hudvård, Smink & Borstar
  Alla bästsäljare
  Hitta kundernas favoriter här
  Upptäck bästsäljarna

  Varför välja Hickaps hudvård?

  Vi har gått steget längre än konkurrenterna och plockat bort ALLA onödiga mellanhänder. Hickaps hudvårdsprodukter levereras direkt från vår egna fabrik i Dalarna och raka vägen hem till ditt badrum. Därför kan vi erbjuda kvalitet i absolut världsklass - till rättvisa priser. Fantastisk för miljön och magiskt för din plånbok.

  Varför välja Hickaps sminkborstar?

  Vi var trötta på att riktigt bra sminkborstar alltid skulle vara dyra. Därför skapade vi Hickap. Kvalitet som kan jämföras med etablerade lyxmärken - till ett bra pris. Vänliga för din hy, plånbok och för djuren.