Mors Dag-erbjudande

  Handkräm på köpet

  Värde 139 kr. Gäller köp över 500 kr
  Hudvård, Smink & Borstar
  Alla bästsäljare
  Hitta kundernas favoriter här
  Upptäck bästsäljarna
  Smink
  Högpigmenterad makeup framtagen med avancerad teknologi. Tillverkat tillsammans med Italiens bästa producenter inom kosmetik.
  Visa allt
  Hudvård
  100% vegansk hudvård som innehåller de viktigaste ingredienserna för att huden ska må bra. Lokalt tillverkade i Sverige med hållbarhet i fokus.
  Visa Allt Hudvårdskit
  Sminkborstar
  Ett exklusivt utvalt sortiment av veganska sminkborstar. Penslarna är designade för att göra jobbet åt dig och skapa det du trodde var omöjligt.
  visa allt borst-set

  Varför välja Hickaps hudvård?

  Vi har gått steget längre än konkurrenterna och plockat bort ALLA onödiga mellanhänder. Hickaps hudvårdsprodukter levereras direkt från vår egna fabrik i Dalarna och raka vägen hem till ditt badrum. Därför kan vi erbjuda kvalitet i absolut världsklass - till rättvisa priser. Fantastisk för miljön och magiskt för din plånbok.

  Varför välja Hickaps sminkborstar?

  Vi var trötta på att riktigt bra sminkborstar alltid skulle vara dyra. Därför skapade vi Hickap. Kvalitet som kan jämföras med etablerade lyxmärken - till ett bra pris. Vänliga för din hy, plånbok och för djuren.

  Vad säger våra kunder?

  ★★★★★

  "Har testat mycket hudvård genom åren men detta är min nya favorit! A
  Vill ni ha en fuktgivande serie som inte känns för fet eller kladdig på huden så Hickap allt ni behöver. Kommer fortsätta köpa dessa produkter framöver. Så glad att jag hittade Hickap!"

  Malin O.
  ★★★★★

  "Värt all hype! Helt fantastiska produkter. Har kört både på billigare varianter som finns på ICA, till high-end märken som totalt spräcker budgeten och kan absolut säga att dessa krossar allt annat jag har provat. Kan inte göra mer än att rekommendera!"

  Ellen A.
  ★★★★★

  "Köpte classic complete set efter att ha hört så otroligt gott om dessa borstar och jag säger bara HERREGUD vilka fantastiska borstar! Mjuka, lätta att arbeta med, snygga och resultatet när jag lägger min makeup med dessa blir ALLTID helt flawless. Dessutom är dom otroligt prisvärda."

  Sandra K.
  ★★★★★

  "Fullkomligt ÄLSKAR! Jag har aldrig innan haft så fin hy som nu. Återfuktad, len och mina finnar försvann. Min All time favorite helt klart. Har ni inte testat, gör det!"

  Petra S.
  ★★★★★

  "Bästa borstarna någonsin! Bättre än Real Techniques och Sigma tycker jag faktiskt!. Alla är så mjuka och helt underbara för sitt pris. LOVE IT!!!"

  Emilia T-