Vad ingår i Inside Out Complete Set?

  Ergonomic Base 401
  Vår första 3D-borste från Hickap. Ergonomic Base 401 är designad för att du ska få ett ”airbrushed foundation”-resultat. 

  Precision Base 402
  Borsten når enkelt och mjukt in på alla de svåra områdena på ansiktet. En kompakt och mjuk borste skapad för flytande och krämprodukter. 

  Face Shaper 403
  Face Shaper ger dig möjligheten att skapa en perfekt contouring och en professionell “blending” med ett jämnt resultat. Designen är lagom tät, rundad och avsmalnande på toppen.

  Angled Powder 404
  Vår lyxiga puderborste med en snedställd design som gör det lättare för dig att skapa ett naturligt resultat med bara några svep. Designen gör det även möjligt att applicera andra produkter så som bronzer och rouge.

  Face Definer 405
  Med sina mjuka syntetiska hårstrån och ett avsmalnat huvud lägger Face Definer din rouge, bronzer och highlighter precis där du vill ha den med bara några svep. 

  Spotlight 406
  Applicera din highlight med denna fluffiga borste skapad för den fulländade spotlighten, där ansiktets högre punkter framhävs. 

  Grand Shader 407
  Borsten är en fluffig ögonskuggsborste som tar bort de hårda linjerna och ger dig en fläckfri skugga på ögonlocket. 

  Soft Definer 408
  Soft Definer en fluffig ögonskuggsborste med ett avsmalnat huvud för att du ska kunna applicera färger i din glob utan problem. Denna ovala formen är lätt att jobba med och designad för både puder- och krämögonskuggor. 

  Buff and Blend 409
  Vår favoritborste från Inside Out-kollektionen. De platta sidorna med fluffig topp gör det möjligt att både ta upp mycket pigment och packa på din ögonskugga på locket för att sedan enkelt blanda ut den. 

  Large Blender 410
  Borsten är en lyxig och stor ögonskuggsborste. Den är fluffig och blandar snabbt ut din ögonskugga. Storleken gör det även möjligt för dig att contoura mindre områden på ansiktet och blanda ut concealer.